您的位置: 首页 > 资源和办公 > 新闻中心 > 学术报告

赵洪涌教授学术讲座预告

讲座题目:  Dynamics analysis of some delayed reaction-diffusion models

讲座时间:  2016年6月20日 下午15:00-16:00、16:15-17:15

讲座地点:  9号楼数学报告厅(924)

主讲人:  赵洪涌教授

内容摘要:
Delayed reaction-diffusion equation is one of the basic equations, which can describe the motion of the material in nature. With the in-depth research of reaction-diffusion equations, it is found that they have unceasingly involved and covered many fields such as chemistry, physics, biology, ecology, neural networks and information propagate which have strongly practical background.
主讲简介:
赵洪涌,男,南京航空航天大学,数学系,博导,教授。长期从事网络动力学、种群动力学、偏泛函微分方程、分岔理论、神经网络理论、数学建模和计算机模拟仿真的学习与研究, 现已发表学术论文80余篇,其中在IEEE Trans. on Circuits and Systems II、Int. J. of Bifurcation and Chaos、Int. J. of Systems Science 、Physical Review E、Physica D、Physics Letters A、Neural Networks、Neurocomputing、Nonlinear Dynamics 等《SCI》收录的刊物上发表学术论文53篇,初步统计SCI收录论文被SCI期刊他引1528次,SCI论文引用次数超百的有3篇。其中一区论文6篇,二区论文17篇,三区论文26篇,四区论文4篇.获省级自然科学优秀论文二等奖1项。2012年,获得首届“陈兰荪优秀论文奖”。
正文