您的位置: 首页 > 资源和办公 > 新闻中心 > 学术报告

胡钡教授学术讲座预告

讲座题目:  PDE tumor models

讲座时间:  2016年06月23日上午9:45-11:45

讲座地点:  理学院9层学术报告厅 (924)

主讲人:  胡钡教授

内容摘要:
​ We shall discuss the recent progress (joint work with many others) on the PDE tumor models, the bifurcation diagram near the bifurcation point, the bifurcation diagram extensions and the intersection of bifurcation diagram for different bifurcation branch, and the numerical implementation, numerical simulation, special homotopy techniques, special numerical (multiple) solutions.
主讲简介:
胡钡, University of Notre Dame 教授。他1982年获得华东师范大学学士学位,1990年毕业于University of Minnesota并获博士学位。
胡钡教授研究方向为偏微分方程爆破解理论、金融数学以及生物数学做出了杰出的贡献,在国际顶尖杂志上发表学术论文近90篇并被同行引用1600多次(截至2014年11月)。他的研究工作获得多项科学基金资助并应邀在多次重要国际会议做大会报告。
正文